besthmenerberg viert 60 jarig bestaan

Recreatiecentrum Besthmenerberg viert op zaterdag 27 april haar 60-jarig bestaan tijdens de jaarlijkse open dag. Op deze dag is iedereen tussen 11 en 15 uur welkom om het park te bezichtigen.

Bij aankomst kunnen de bezoekers zich melden bij de receptie, waar zij een plattegrond van het park en waardebonnen ontvangen, die in te wisselen zijn bij de horeca en de winkel. Ook voor de kinderen worden er diverse activiteiten georganiseerd.

Tijdens de open dag kan iedereen kennismaken met Recreatiecentrum Besthmenerberg. De bezoekers krijgen een indruk van de accommodaties op het park en de faciliteiten die worden aangeboden. Geïnteresseerden kunnen de te koop staande objecten en beschikbare kavels bekijken en bij vragen kunnen zij terecht bij de aanwezige verkoopadviseur.

In de horeca kan een gratis kopje koffie met iets lekkers gehaald worden en bij de supermarkt een gratis warme stroopwafel. De kinderen kunnen terecht bij de Bo en Bibi Club voor een kleurwedstrijd en spelletjes. Daarnaast kunnen de kinderen broodjes bakken en springen op het springkussen bij de supermarkt. Wanneer de bezoekers het park hebben bezichtigd worden zij met een huifkar terug gebracht naar de receptie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.