avond voor mantelzorgers in ommen

In Ommen houden Carinova Steunpunt Mantelzorg en de plaatselijke Mantelzorgadviesraad (MAR) op donderdag 25 april een bijeenkomst voor mantelzorgers en iedereen die betrokken is bij mantelzorg.

De avond staat in het teken van de hulp die je als mantelzorger kunt krijgen, voor jezelf als mantelzorger, maar ook de hulp voor degene voor wie je zorgt. Er wordt informatie gegeven over formele en informele zorg. Dit is zorg die niet gegeven wordt door beroepskrachten maar door bijvoorbeeld vrijwilligers. Het Steunpunt en de MAR hopen dat je aan het eind van de avond weet waar je moet aankloppen voor hulp. Uiteraard is er ook gelegenheid voor het stellen van allerlei vragen met betrekking tot mantelzorg en de ondersteuning die je hierin kunt krijgen.

De bijeenkomst vindt plaats bij Carinova, aan de van Reeuwijkstraat 50 in Ommen en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roelie Cazemier van Carinova Steunpunt Mantelzorg via 0900 86 62 (lokaal tarief) of via steunpuntmantelzorg@carinova.nl Ook kun je contact opnemen met Joke Schonewille van de Mantelzorgadviesraad, (0529) 45 64 21. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden en opgave is niet verplicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.