actiemaand in beslissende fase sercodak

Op zaterdag 27 april om 20 uur wordt in Theater de Trefkoele de eerste finalewedstrijd gespeeld om het Landskampioenschap 2013. Deze finale wordt gespeeld tegen VOC Amsterdam. Indien men zich op 10 april plaatst voor de bekerfinale zal het team van Peter Portengen op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, om 13:30 uur de Bekerfinale spelen in Topsportcentrum Almere. Twee dagen later volgt de return voor het Landskampioenschap tegen VOC Amsterdam. Deze tweede finalewedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 11 mei om 20 uur in Amsterdam Noord.

Het zullen niet alleen de laatste finalewedstrijden zijn in de oude Trefkoele, maar Sercodak Dalfsen doet ook een poging om voor het tweede achtereenvolgende jaar de triple te winnen en zou bij een prolongatie van de Landstitel pas het 4e clubteam sinds 1954 zijn die het lukt om drie keer achter elkaar de landstitel te winnen. Dan wordt er in Dalfsen geschiedenis geschreven.

Om ervoor te zorgen dat iedereen daar bij kan zijn heeft vervoerder TCR Tours uit Dalfsen bussen beschikbaar gesteld voor de wedstrijden in Amsterdam en Almere. Voor 5 euro kun je zowel de bekerfinale in Almere bijwonen als de tweede finalewedstrijd in Amsterdam. Als je alleen de finale wedstrijd in Amsterdam wilt zien kan dat ook, dan is de busreis zelfs gratis. Inschrijven voor de busreizen kan via de website www.sercodakdalfsen.nl of bij de thuiswedstrijden in de maand april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.