aco atlete astrid van velden eerste in hoogeveen

ACO-atlete werd bij de 5 Engelse mijl op de Cascaderun in Hoogeveen eerste bji de masters 45+. Hiermee bleef zij ruim 340 atletes in haar categorie voor.

Van Velden startte hard en kon goed meekomen in het sterk bezette deelnemersveld. Het hoge tempo en de stijgende temperatuur zorgden voor een pittige wedstrijd. Van Velden finishte op de drukbevolkte en sfeervolle Hoofdstraat in een knappe tijd van 32.33 minuten. “Ondanks dat het niet vanzelf ging, ben ik meer dan tevreden met mijn klassering en tijd, en ook nog eens 20 seconden sneller dan mijn tijd van vorig jaar”, aldus een tevreden Van Velden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.