8100 euro voor zieke chayenna

Zaterdag 20 april vertrok een groep van 140 motorrijders vanuit Kampen naar Ommen, waar ze rond 11.30 bij de woning van de ouders van Chayenna aankwamen. Daar werden ze opgewacht door veel familie, buren, vrienden en natuurlijk Chayenna en haar ouders zelf. Aanvankelijk werd bekeken of Chayenna zelf ook mee kon rijden, maar helaas was ze daar te ziek voor. Organisator van de toertocht Herman van der Vegt overhandigde daar Chayenna een speciaal T-shirtje met de tekst: “Chayenna heeft maar 1 wens….. NAAR AMERIKA…”

Chayenna werd geboren op 23 april 2010. Ruim tweeënhalf jaar later, op 21 november 2012 bleek dat ze ernstig ziek was. Ze heeft neuroblastoom – bjinierkanker – en moet mogelijk naar Amerika voor een immnunotherapie die haar overlevingskans vergroot. Daar is echter wel veel geld voor nodig. In de regio zijn al verschillende initiatieven gestart om hieraan bij te dragen. De motortoertocht was een idee van de broer van Chayenna’s oom, die een rijschool in Kampen heeft.

Wilt u Chayenna ook helpen, dan kunt u financieel uw steentje bijdragen. Dat kan via ING Bank nummer 68.34.154 t.n.v. GHR Accountancy CV te Zwolle onder vermelding van ‘neuroblastoom’. Ze kunnen alle steun gebruiken.

Voor wie gewoon een kaartje wil sturen om de familie op die manier te steunen:

Familie van Dijk

Lijsterbesstraat 13

7731 VG Ommen

Voor meer informatie: www.stichtingchayenna.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.