Home / archiefcentraal / 25000 euro van beerze bulten voor make a wish

25000 euro van beerze bulten voor make a wish

Edwin Rutten, alias Ome Willem in een vol Giga Konijnenhol in Beerze om een cheque ter waarde van 25.000 euro in ontvangst te nemen voor Make-A-Wish Nederland. Afgelopen jaar hebben Beerze Bulten en haar campinggasten zich ingezet voor deze Stichting en dat heeft geresulteerd in deze opbrengst. Afgelopen zondag nam Edwin Rutten, als ambassadeur van Make-A-Wish Nederland, samen met een aantal wenskinderen de cheque in ontvangst.

“Make-A-Wish is een geweldig doel waar we ons graag voor hebben ingezet,” zegt eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn. “Beerze Bulten is een kindercamping en ieder jaar zetten wij ons in voor een goed doel dat zich richt op het welzijn van kinderen. We hebben zelf in de herfstvakantie ook de wens van Esmee mogen vervullen voor Make-A-Wish. Toen werd ineens heel concreet waarvoor we het doen; het was heel bijzonder om daar een bijdrage aan te mogen leveren.”

Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe een Wens, vervult al jarenlang de liefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Recentelijk heeft Beerze Bulten haar eigen Bultje Foundation opgericht waarmee goede doelen gesteund kunnen worden. Bultje het Konijn is de mascotte van de Beerze Bulten en zeer begaan met het welzijn van kinderen. Via de Bultje Foundation wil Beerze Bulten zich structureel in gaan zetten voor het welzijn van kinderen zodat we met bijvoorbeeld Stichting Make-A-Wish Nederland een langdurige relatie aan kunnen gaan.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Home / archiefcentraal / 25000 euro van beerze bulten voor make a wish

25000 euro van beerze bulten voor make a wish

Edwin Rutten, alias Ome Willem, komt zondag 21 april naar het Giga Konijnenhol in Beerze om een cheque ter waarde van maar liefst 25.000 euro in ontvangst te nemen voor Make-A-Wish Nederland. Afgelopen jaar hebben Beerze Bulten en haar campinggasten zich ingezet voor deze Stichting en dat heeft geresulteerd in deze opbrengst. Zondag neemt Edwin Rutten, als ambassadeur van Make-A-Wish Nederland, samen met een aantal wenskinderen de cheque in ontvangst.

“Make-A-Wish is een geweldig doel waar we ons graag voor hebben ingezet,” vertelt eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn. “Beerze Bulten is een kindercamping en ieder jaar zetten wij ons in voor een goed doel dat zich richt op het welzijn van kinderen. We hebben zelf in de herfstvakantie ook de wens van Esmee mogen vervullen voor Make-A-Wish. Toen werd ineens heel concreet waarvoor we het doen; het was heel bijzonder om daar een bijdrage aan te mogen leveren.”

Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe een Wens, vervult al jarenlang de liefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van deze allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte vaak patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van hun droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Onlangs heeft Beerze Bulten haar eigen Bultje Foundation opgericht waarmee goede doelen gesteund kunnen worden. Bultje het Konijn is de mascotte van de Beerze Bulten en zeer begaan met het welzijn van kinderen. Via de Bultje Foundation wil Beerze Bulten zich structureel in gaan zetten voor het welzijn van kinderen zodat we met bijvoorbeeld Stichting Make-A-Wish Nederland Nederland een langdurige relatie aan kunnen gaan.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.