Home / archiefcentraal / 200 wedstrijden erwin dijk in nieuwleusen 1

200 wedstrijden erwin dijk in nieuwleusen 1

SV Nieuwleusen-speler Erwin Dijk speelde op Paasmaandag in de uitwedstrijd tegen Hulzense Boys zijn 200e wedstrijd in de basis van SV Nieuwleusen 1. Daarom werd hij zaterdag 6 april in het zonnetje gezet.

Sinds het seizoen 2003 – 2004 maakt Erwin deel uit van de A-selectie van de zaterdag 2e klasser. Naast de 200 basisplaatsen is hij goed voor 10 invalbeurten en 38 doelpunten in competitiewedstrijden. Ook tegen Hulzense Boys scoorde Erwin.

Zijn eerste officiële competitiewedstrijd was onder trainer Harry Poelhekke tegen Rijssen Vooruit in Rijssen. Het werd toen op 6 september 2003 1-1. Het duurde nog tot 11 oktober 2003 voordat hij zijn eerste competitiedoelpunt scoorde. Uit bij Voorwaarts Vriezenveen 0-3 maakte hij het laatste doelpunt.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.