wie heeft bordercollie yuma gezien

De 3-jarige border collie Yuma van de familie Bloemert uit Nieuwleusen is vermist. “Hij komt uit Soest, hij was net 15 minuten bij ons binnen geweest, toen hij de deur naar buiten opende en wegrende”, vertelt Alie Bloemert.

Yuma is een reu, zwart-wit van kleur, kortharig, slank en snel. “Hij gaat er snel vandoor wanneer je zijn naam noemt. Hij is erg bang.” De hond is op 10 maart voor het laatst gezien in de omgeving van het Westeinde, Koesteeg en Korenweg. Yuma rende weg van Westeinde 196, en is waarschijnlijk richting het noorden gegaan. “Hoewel we hem nog maar heel kort kennen, willen we hem graag terug”, aldus Alie.

Wie heeft Yuma gezien? Neem dan contact op met Alie Bloemert via 0641205727 of 0529 466852.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.