Home / archiefcentraal / wie heeft bordercollie yuma gezien

wie heeft bordercollie yuma gezien

De 3-jarige border collie Yuma van de familie Bloemert uit Nieuwleusen is vermist. “Hij komt uit Soest, hij was net 15 minuten bij ons binnen geweest, toen hij de deur naar buiten opende en wegrende”, vertelt Alie Bloemert.

Yuma is een reu, zwart-wit van kleur, kortharig, slank en snel. “Hij gaat er snel vandoor wanneer je zijn naam noemt. Hij is erg bang.” De hond is op 10 maart voor het laatst gezien in de omgeving van het Westeinde, Koesteeg en Korenweg. Yuma rende weg van Westeinde 196, en is waarschijnlijk richting het noorden gegaan. “Hoewel we hem nog maar heel kort kennen, willen we hem graag terug”, aldus Alie.

Wie heeft Yuma gezien? Neem dan contact op met Alie Bloemert via 0641205727 of 0529 466852.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.