westerman 125 jaar van duo van dieren

Een grote groep medewerkers verzamelde zich daarom zaterdagmiddag om half 3 bij het bedrijf aan de Grift 5 om vandaar uit samen naar Genemuiden te vertrekken om beide heren op te halen. Om 15:00 uur kwam de stoet van 24 auto’s luid toeterend in Genemuiden aan. Beide heren waren zichtbaar verrast en namen plaats in de voorste auto.

Daarna vertrok de oranje karavaan weer richting Nieuwleusen, waar de rest van het personeel hen opwachtte. Na de felicitaties en enkele woorden door Jan Westerman werd het feest voortgezet met een buffet voor al het personeel en de naaste familie.

Het was een mooie verassing, waar beide heren met een dankbaar gevoel op terugkijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.