vv hoonhorst geeft sponsors warme douche

Ook in Hoonhorst werd van het weekend hard geklust in het kader van NL Doet. Veel vrijwilligers waren bezig rondom de voetbalvelden op vrijdag- en zaterdagmorgen.

Vrijdagmorgen kregen de velden al een flinke opknapbeurt door een grote groep vrijwilligers uit Hoonhorst.

Herman Veneboer en Wim van Lenthe verfraaiden op zaterdagmorgen het hoofdveld met een aantal nieuwe reclameborden, gesponsord door bedrijven die VV Hoonhorst een warm hart toedragen. Ook menig schroefje werd vervangen en weer aangedraaid. Ondertussen kregen de bestaande reclameborden een sopje.

VV Hoonhorst is blij met de vele sponsoren die de club wil ondersteunen, en kregen daarom dus afgelopen zaterdag van de club als dank letterlijk een warme douche. Op deze nog koude ochtend had Hoonhorst een aantal actieve mensen bereid gevonden, en ook Jasmien, woonachtig in Dalfsen kwam

voor een schoolproject de club ondersteunen. VV Hoonhorst is haar dan ook erg dankbaar voor haar aangeboden hulp, want er moest natuurlijk wel gewoon gevoetbald worden door de eigen jeugd.

Rond de klok van 12 was alles weer spic en span en werd er in de kantine voldaan afgesloten met verse koffie en een gevulde koek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.