Home / archiefcentraal / vrouwen pec ook komend seizoen actief

vrouwen pec ook komend seizoen actief

PEC Zwolle gaat ook in het seizoen 2013-2014 verder met het vrouwenelftal. “Vrouwenvoetbal in Nederland groeit erg snel”, vertelt technisch directeur van PEC Zwolle Gerard Nijkamp. “Wij willen als Betaald Voetbal Organisatie een rol blijven spelen in de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in Nederland.”

Wel zal PEC Zwolle volgend seizoen op een andere manier invulling geven aan het vrouwenvoetbal. “Volgend seizoen faciliteren wij alleen het eerste elftal van PEC Zwolle Vrouwen. Het Beloftenteam gaan wij onderbrengen bij een satellietclub. Dit gebeurt in samenwerking met het ‘Centre for Sports & Education’ van Landstede.” Bij welke vereniging het Beloftenteam wordt ondergebracht is nog niet bekend. Hier komt snel meer duidelijkheid over.

Sebastiaan Borgardijn, die halverwege maart het stokje als hoofdtrainer overneemt van de naar India vertrekkende Bert Zuurman, is ook in het volgende seizoen de hoofdtrainer van PEC Zwolle Vrouwen. Hij gaat een belangrijke rol spelen in het PEC Zwolle vrouwenvoetbal project. Daarnaast zal Henry Beekman verbonden blijven als teammanager van het Zwolse vrouwenelftal.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.