vrijwilligers gevraagd voor nl doet dalfsen

Het Vrijwilligerspunt Dalfsen heeft in samenwerking met Zorgboerderij de Damhoeve een actie met NL Doet op 15 en 16 maart 2013. De Damhoeve, aan de Ganzepanweg 2a in Dalfsen, krijgt een nieuw atelier/creatieve ruimte voor de ouderen, die hier voor dagopvang komen.

Voor zaterdag 16 maart heeft het Vrijwilligerspunt nog vrijwilligers nodig. Ben je handig? Kun je de handen uit de mouwen steken? Muren sauzen, schoonmaken? Meld je dan aan. Het wordt een gezellige ochtend of middag. Ook als je maar een paar uur kunt ben je welkom. Aanmelden kan bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, 7721 DW Dalfsen, 0529-434570.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.