Home / archiefcentraal / vrijwilligers gevraagd voor nl doet dalfsen

vrijwilligers gevraagd voor nl doet dalfsen

Het Vrijwilligerspunt Dalfsen heeft in samenwerking met Zorgboerderij de Damhoeve een actie met NL Doet op 15 en 16 maart 2013. De Damhoeve, aan de Ganzepanweg 2a in Dalfsen, krijgt een nieuw atelier/creatieve ruimte voor de ouderen, die hier voor dagopvang komen.

Voor zaterdag 16 maart heeft het Vrijwilligerspunt nog vrijwilligers nodig. Ben je handig? Kun je de handen uit de mouwen steken? Muren sauzen, schoonmaken? Meld je dan aan. Het wordt een gezellige ochtend of middag. Ook als je maar een paar uur kunt ben je welkom. Aanmelden kan bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, 7721 DW Dalfsen, 0529-434570.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.