vriendinnendag bij jvc dedemsvaart

JVC Dedemsvaart houdt donderdag 4 april van 16.00 tot 18.00 uur een vriendinnendag op sportpark De Boekweit. Doel van de dag is om de meisjes en hun ouders kennis te laten maken met de voetbalsport en het meisjesvoetbal bij JVC Dedemsvaart in het bijzonder. De dag wordt gecoördineerd door de jeugdcommissie van de club. De technische leiding is in handen van de bekende Dedemsvaartse voetbalster Joyce Mijnheer. Zij werd in het seizoen 2009-2010 kampioen met de beloften van FC Twente.

Meisjes (leerlingen van basisscholen) die nog niet voetballen en wel graag eens vrijblijvend kennis willen maken met het meisjesvoetbal zijn van harte welkom op de vriendinnendag. “Als de meisjes allemaal een vriendinnetje, nichtje of buurmeisje meenemen, dan wordt het extra gezellig”, is de overtuiging van de organisatie.

Deelneemsters kunnen zich inschrijven door een mailtje te sturen naar: vriendinnendagjvc@hotmail.nl

De deelneemsters worden verzocht bij de inschrijving/aanmelding de volgende gegevens te vermelden:

– voor- en achternaam;

– leeftijd

– naam school (en groep) van de deelneemster.

Inschrijving is mogelijk tot en met 31 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.