Home / archiefcentraal / voorstelling over de elementen in oudleusen

voorstelling over de elementen in oudleusen

De Zanggroep Out of the Blue uit Nieuwleusen en Theater van de Droom van Jeroen Boerwinkel uit Meppel presenteren geven de Theatervoorstelling ‘Natuurlijk’. Dat doen ze op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart in de Wiekelaar in Oudleusen.

‘Natuurlijk’ is een voorstelling waarin de vier elementen water, lucht, vuur en aarde centraal staan. Dat gebeurt in meerstemmige zangshow, afgewisseld met een figurentheater. De voorstelling wordt geopend met een door Rineke Marwitz gecomponeerd zangstuk: ‘Ontwapenen met Liefde’. Het element water krijgt inhoud met het zangstuk Die Moldau en de figuur De Vissenman. Maar ook ‘Fire’ van de Pointersisters wordt met vuur gezongen. Het geheel wordt ondersteund door professionele muzikanten en omlijst met mooie visuele en geluidseffecten. Ook de Historische Vereniging Dalfsen levert een bijdrage.

De voorstelling begint beide avonden om 20 uur. Kaarten kosten 12 euro voor volwassenen en 7,50 voor kinderen. Kaarten zijn te koop via www.blueonline.nl of bij De Wiekelaar in Oudleusen en Douma Schoenen en de Marskramer in Nieuwleusen.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.