Home / archiefcentraal / verbouwen zonder overlast met van pijkeren

verbouwen zonder overlast met van pijkeren

Bouwbedrijf van Pijkeren uit Dalfsen heeft een nieuw concept ontwikkeld voor het verbouwen van een woning. Beter gezegd: het uitbreiden van de woonkamer zonder overlast. Menigeen heeft behoefte aan meer leefruimte in de woning, maar ziet als een berg op tegen de rompslomp. Voor deze mensen is het concept van Bouwbedrijf van Pijkeren een uitkomst!

Bouwen zonder overlast, dat lijkt toch onmogelijk? Wilfred van Pijkeren, één van de initiatiefnemers vertelt: “Als je het werk goed voorbereidt en de logistieke zaken goed voor elkaar hebt, geeft ons nieuwe concept inderdaad een minimum aan overlast. Er worden prefab-elementen gemaakt van die delen die niet op de bouwplaats gemaakt hoeven te worden. Op deze manier verkort je het productieproces op de bouwplaats en kun je, wat zeker niet onbelangrijk is, zeer concurrerende prijzen hanteren. Er wordt geen materiaal door de woning getransporteerd. Door het plaatsen van stofschermen wordt er gezorgd voor voldoende bescherming van het interieur.”

Binnen één week geplaatst Bouwbedrijf van Pijkeren belooft dat het bouwen van de aanbouw op locatie binnen één week gerealiseerd wordt. Wilfred: “Een week op locatie bouwen is in verreweg de meeste gevallen realiseerbaar. Even een korte uitleg over de werkwijze. De klant gaat naar de website www.woonkameraanbouw.nl. Daarop staan verschillende basismogelijkheden. Door enkele gegevens over de gewenste uitbouw in te vullen op een eenvoudig formulier kun je met één druk op de knop het formulier, dat tevens de offerteaanvraag is, verzenden naar Bouwbedrijf van Pijkeren. Binnen vijf werkdagen ontvangt de klant een vrijblijvende prijsopgave. Bij vragen of onduidelijkheden nemen wij contact met ze op. Na goedkeuring van de offerte gaan we in onze werkplaats aan de slag om alle onderdelen te maken. We maken een planning en in overleg met de klant wordt de aanbouw binnen één week gerealiseerd.” Alle werkzaamheden van woonkameraanbouw.nl vallen onder het lage btw-tarief van 6 procent.

In de meeste gevallen kan een woonkamer vergunningvrij worden gebouwd. Op www.woonkameraanbouw.nl is daarover het een en ander te vinden. Maar uiteraard kan de klant voor advies altijd terecht bij Bouwbedrijf van Pijkeren.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.