veluwekliniek houdt open dag

De gezondheidzorg verandert de laatste tijd in een hoog tempo. Gedeeltelijk komt dit door de technische ontwikkeling, anderzijds door hogere kwaliteitseisen maar ook door financieel dwingende beperkingen. Met name de Zelfstandige Behandel Centra (ZBC) dragen hun steentje daaraan bij; ZBC’s werken kostengunstiger dan de ziekenhuizen. De Veluwekliniek is een ZBC. De behandelingen in de Veluwekliniek vallen onder de vergoede zorg. ZBC’s sluiten net als de ziekenhuizen contracten af met de zorgverzekeraars.

De kleinschaligheid in de Veluwekliniek staat garant voor een persoonlijke behandeling: geen nummergevoel. Intussen is het al weer acht jaar geleden dat de kliniek haar deuren opende. De behandelende artsen zijn (vaat)chirurgen met een jarenlange ervaring. De behandelingen vinden, onder lokale verdoving, poliklinisch plaats. Het accent van de behandelingen ligt op de verzorging van spataderen, maar ook aambeien, liesbreuk en andere kleine chirurgische aandoeningen worden verzorgd.

De Veluwekliniek houdt op zaterdag 9 maart van 9.00 tot 13.00 uur een open dag. Aan de Eikenlaan 15 in Hattem is het mogelijk de kliniek te bezichtigen en (spat)aderen te screenen met een echo-apparaat. www.veluwekliniek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.