Home / archiefcentraal / van alles te doen op nl doet in ommen

van alles te doen op nl doet in ommen

Heb je een dagje over om de woonkamer en de tuin op te knappen bij Stichting Sprank? Dit is een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen zorgen vrijwilligers voor een goed begin van het voorjaar.

Peuterspeelzalen Peuterleut, Dikkie Dik, De Babbelberg en het Vinkennest hebben zaterdag 16 maart allerlei activiteiten (spelenderwijs ontdekken) en klussen zoals groot onderhoud speelplaats en opvrolijken peuterzaal en tuin.

Het Olde Managepeerd biedt op vrijdag 15 maart de mogelijkheid om paarden te verwennen. Houd je van fysiek werk waar je gelijk resultaat van ziet? Stichting Kinderboerderij Ommen en Stichting Vechtgenoten houden op zaterdag 16 maart grote schoonmaak!

Wil je aan de slag op 15 en 16 maart? Er zijn 25 maatschappelijke organisaties in Ommen die mee doen aan NL DOET.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.