twee nieuwe modellen bij van leussen

Een primeur bij Garage van Leussen in Ommen: daar zijn momenteel de nieuwe Toyota RAV4 én de nieuwe Ford Kuga te bewonderen. Twee auto’s die erg aan elkaar zijn gewaagd en in hetzelfde segment opereren. Het is volgens Harold van Leussen bijzonder dat er in één week twee nieuwe modellen in de showroom staan van zowel Ford als Toyota waarvan garage van Leussen dealer is.

Beide auto’s hebben een robuuste uitstraling, zijn zeer goede caravantrekkers en voorzien van de maximale 5 sterren in de Euro NCAP-crashtest.

De auto’s zijn rijk uitgerust en verkrijgbaar met onder meer elektrisch bedienbare achterklep en vierwielaandrijving. U kunt tijdens de Paasshow op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart kennis maken met de nieuwe Toyota RAV4 en de Ford Kuga. Op maandag 1 april, 2e paasdag is iedereen welkom in de showroom in Dalfsen. Ommen is die dag gesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.