Home / archiefcentraal / taize viering in de grote kerk

taize viering in de grote kerk

In de Grote Kerk in Nieuwleusen wordt zondag 17 maart een Taizé-viering gehouden. Dat is een dienst zoals die ook in het klooster van Taizé in Frankrijk gehouden worden. De liederen zijn kort en eenvoudig van melodie en ze worden meerdere malen achtereen herhaald. Een gelegenheidskoortje onder leiding van Jan Sierink zal de samenzang ondersteunen.

Sandra Gerrits uit Dalfsen speelt op de dwarsfluit. Er zijn wel schriftlezingen, maar er wordt geen overdenking uitgesproken. Na een lezing is er stilte; dan kun je het tekstgedeelte op je inwerken en er is gelegenheid dat gedeelte te overdenken. De dienst begint om 19.15 uur.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.