Home / archiefcentraal / spinningmarathon alpe dhuzes 3300 euro

spinningmarathon alpe dhuzes 3300 euro

Team Saxenburgh en Art Huisjes hebben op zaterdag 16 maart een spinningmarathon gehouden voor Alpe D’HuZes. Dit evenement vond plaats bij sport- en fitnesscentrum Bodytrend in Hardenberg, dat geheel belangeloos een zaal, de fietsen en de instructrices aanboden.

In vier uur tijd hebben ruim honderd spinners deelgenomen aan deze marathon en zich hierbij flink in het zweet gewerkt voor het goede doel, de Alpe d’HuZes. Bedrijven uit Hardenberg en omgeving hebben ook de fietsen gesponsord, waardoor het eindbedrag uitkwam op 3330.71 euro. De schoolband van het Vechtdal College verzorgde tussendoor optredens in de lounge.

De Alpe d’HuZes is een jaarlijks evenement waarbij geld opgehaald wordt voor onderzoek voor kankerbestrijding. Het evenement kenmerkt zich door het anti-strijkstokbeleid: 100 procent opbrengst gaat naar het onderzoeksfonds. Als kroon op hun sponsorwerving rijden op 6 en 7 juni duizenden deelnemers de Alpe d’Huez in Frankrijk op. Alpe d’HuZes 2012 leverde ruim 32 miljoen euro op. Art Huisjes en team Saxenburgh zullen op 6 juni de berg beklimmen.

Zij zijn te volgen via hun eigen actiepagina:

Art: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/arthuisjes/art-huisjes/

Team Saxenburgh: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/team-saxenburgh-1/teamactions.aspx

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.