Home / archiefcentraal / spelletjestoernooi tijdens open volleybaltoernooi

spelletjestoernooi tijdens open volleybaltoernooi

Volleybalvereniging De Bevers uit Lemelerveld houdt van 17 tot en met 21 juni voor de 37e keer het Open volleybaltoernooi. Nieuw dit jaar is het spelletjestoernooi voor kinderen.

Al maanden lang zijn vrijwilligers bezig met de voorbereidingen. Het enige dat nu nog ontbreekt zijn een paar enthousiaste deelnemers. Dat zijn er echter niet zomaar een paar, vorig jaar hebben maar liefst 138 teams meegedaan. Zou het nog mogelijk zijn deze prestatie te overtreffen? De teams die vaker meegedaan hebben zijn in elk geval niet meer weg te slaan.

Ieder¬een die een team kan samenstellen uit acht tot twaalf personen kan meedoen. Zo kunnen teams uitkomen van een familie, een straat, een vereniging of een willekeurige andere groep. Je kunt je inschrijven als een gemengd, dames, heren, jeugd 1 (groep 5 en 6 van de basisschool), jeugd 2-team (groep 7 en 8 van de basis¬school) of een jeugd 3-team (tot en met 16 jaar).

Speciaal voor kinderen van groep 1 tot en met groep 4 wordt, dit jaar voor het eerst, tijdens het toernooi op de woensdagmiddag 19 juni het Mini Bever spelletjestoernooi gehouden. Dan zijn alle kinderen uit de eerste vier groepen van de basisschool van harte welkom om 13.30 uur op het terrein van het open volleybal toernooi. De minicommissie van de Bevers heeft speciaal voor hun een leuk spelletjescircuit uitgezet. Na een korte uitleg wordt om 14.00 uur met de spelletjes begonnen. De middag is om ongeveer 16.00 uur afgelopen en er zijn geen kosten aan verbonden.

Een tijdi¬ge in¬schrijving is zeer belangrijk. De vereniging hanteert de regel dat wie het eerst komt, het eerst maalt. De aanmelding van jeugd 1 en 2 vindt plaats via de basisscholen. Alle informatie, waaronder het inschrijfformulier, is te vinden op www.tenbroeke.nl. Het inschrijfformulier kun je online invullen en e-mailen of downloaden, invullen en inleveren bij Laura Reimert, Waterinkweg 3, 8151 AJ Lemelerveld, 0572 – 37 31 13. Uiterlijk 1 april moet het inschrijfformulier binnen zijn.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.