Home / archiefcentraal / snoeihout inleveren voor paasvuur ankum

snoeihout inleveren voor paasvuur ankum

Traditiegetrouw is er op Tweede Paasdag een paasvuur in Ankum. Dit wordt georganiseerd door Plaatselijk Belang Ankum e.o. op het maïsland van de familie Lindeboom tussen de Ankummer Es en de Vossersteeg, tegenover de familie Damman. Tweede Paasdag is op 1 april.

Voor het brengen van snoeihout zijn een paar momenten vastgesteld. Op zaterdag 9, 16, 23 en 30 maart kan tussen 10 en 15 uur snoeihout gebracht worden. Andere materialen en/of boomwortels worden geweigerd. Op het terrein staat een bus waarin men een donatie kan deponeren. De opbrengst wordt geschonken aan het Verenigingsgebouw Ankum voor renovatie van het dak.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.