silo kledingreparatie maakt bijna alles

“Ommen, bedankt”, dat is het eerste dat Feyit Dogan zegt over het tienjarig jubileum van het zijn bedrijf Silo kledingreparatie in Ommen. “In het begin was het wel spannend”, vertelt zijn vrouw Nazli. “We kenden niemand in Ommen, en niemand kende ons. Klanten moeten toch vertrouwen in je hebben, als ze hun kleren inleveren. Het ging steeds beter en nu zijn we helemaal tevreden. We hebben heel goede contacten met onze klanten.”

Silo Kledingreparatie kan bijna alles repareren. Voornamelijk kleding, maar het gebeurt ook dat klanten schoenen, laarzen en koffers komen brengen. “Dat laatste kunnen wij niet repareren, maar mensen horen dan dat de Turkse kleermaker alles kan maken”, lacht Nazli. De naam Silo komt van Feyits en Nazli’s zoontje, die op zijn beurt weer vernoemd is naar Feyits opa. “Hij is ook tien jaar, hij was drie maanden toen wij in Ommen kwamen.”

Feyit en Nazli rekenen vaste prijzen, want vooraf is niet altijd in te schatten hoeveel tijd iets kost. “Als het snel klaar is, dan hoeven klanten minder te betalen. Als we er meer tijd aan besteed hebben, dan niet. En dat weten de klanten ook. Je moet eerlijk zijn. Daarom zijn we al zo lang in Ommen.”

“Dankzij onze klanten zijn wij al tien jaar in Ommen. We willen ze graag bedanken. We werken hard, en we doen ons werk goed. Soms krijgen we een compliment dat we iets mooi gemaakt hebben. Dat is heel leuk om te horen.”

Silo Kledingreparatie is gevestigd aan de Bouwstrat 25b in Ommen en te bereiken via 0529455599.