sercodak naar halve finale beker

SERCODAK Dalfsen heeft zich door winst op Quintus geplaatst voor de halve finale van het nationale bekertoernooi.

In De Trefkoele was de regerend landskampioen en bekerwinnaar SERCODAK Dalfsen een maatje te groot voor Quintus. Beide ploegen speelden vorig jaar de bekerfinale. Dalfsen was vanaf het begin de bovenliggende partij en had na een kwartier spelen al een 7-3 voorsprong te pakken. Vijf minuten voor rust was de marge zeven doelpunten: 12-5. In de slotfase van de eerste helft kon Quintus nog wat terug doen en ging het rusten met een 16-11 achterstand.

Doordat SERCODAK Dalfsen de tweede helft begon met drie veldspeelsters wist Quintus tot op drie doelpunten te komen: 17-14. De Heulse ploeg kwam zelfs tot twee doelpunten, echter Dalfsen zette daarna aan en zette Quintus op een onoverbrugbare achterstand. Na ruim 45 minuten spelen was de stand 23-17. In het laatste kwartier van het duel liep Dalfsen verder uit en won het met 36-24.

Naast SERCODAK Dalfsen plaatsten Hellas, Westfriesland SEW en V&L zich voor de halve finale.

Aanstaande zaterdag treffen SERCODAK Dalfsen en Quintus elkaar weer voor de tweede ontmoeting in de kampioenspoule. Plaats van handeling is opnieuw Theater De Trefkoele in Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.