scheele verrast door nieuwe cultuurprijs

Wethouder Ko Scheele van Ommen werd woensdagavond verrast door de uitreiking van de nieuw ‘Bouwen aan Cultuur-prijs’, waarvan hij de eerste winnaar werd. Hij kreeg de prijs tijdens de culturele avond van de Stichting Promotie Ommen in de Carrousel.

Presentator Gerko Warner riep de onderscheiding in het leven, omdat hij vond dat er in Ommen niet alleen fysiek gebouwd moet worden, maar ook in culturele zin. Vanwege zijn verdiensten voor het culturele leven in Ommen mocht Scheele als eerste de prijs ontvangen. “Een positieve verrassing, hoewel ik eigenlijk vind dat er anderen zijn die hem meer verdienen,” aldus Scheele. “Gerko gaf een aantal prachtige voorbeelden van mensen die kunst en cultuur in Ommen prima vormgeven. Maar goed, adeldom verplicht en we gaan dus verder bouwen aan cultuur. Binnenkort hoop ik al te komen met een paar initiatieven, ook in goede samenwerking met de provincie en de gemeenten Dalfsen en Hardenberg, voor het stimuleren van kunst en cultuur in Ommen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.