rosengaerde blij met 12500 euro voor bus

Henk Kroes, voorzitter van de Wilhelmus Frijling Stichting zei dat de keuze voor de rolstoelbus mede is gemaakt wegens het lokale belang van deze bus. Hem was ter ore gekomen dat de rolstoelbus voor veel doeleinden wordt ingezet. Onder andere voor het vervoer van cliënten van andere zorgaanbieders naar bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd van PEC Zwolle. Kroes zei dat de stichting particulieren en instellingen uit de gemeente Dalfsen met een bijzondere wens en geen tot weinig financiële middelen helpt. De stichting krijgt een verzoek om hulp onder andere via de sociale dienst van de gemeente, maatschappelijk werk of stichting Humanitas. Zo hebben zij vorig jaar 19 particulieren kunnen helpen. De Wilhelmus Frijling Stichting bepaalt autonoom welke doelen zij steunt. Het gaat hierbij niet om structurele financiële ondersteuning, maar om individuele wensen en projecten.

Met deze genereuze gift van de Wilhelmus Frijling Stichting komt het totaalbedrag van de actie ‘onderweg naar een nieuwe bus’ op 68.000 euro. De offertes voor de rolstoelbus zijn inmiddels aangevraagd. Er is nog 12.000 euro nodig.

Mocht u meer informatie willen, een donatie willen doen of interesse hebben in een sponsoractie ten behoeve van de rolstoelbus, verwijzen wij naar onze website: www.rosengaerde.nl of e-mail: bus@rosengaerde.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.