Home / archiefcentraal / pvda zet vraagtekens bij zanddepot

pvda zet vraagtekens bij zanddepot

De PvdA in Ommen zet vraagtekens bij het zanddepot dat de afgelopen weken verscheen langs de N48.

“Op de Varsenerweg, ter hoogte van het viaduct onder de N48 wordt een zanddepot aangelegd,” zegt fractievoorzitter Gerrit de Jonge. “Op dit moment heeft het zanddepot al en behoorlijke omvang en een hoogte van ruim 5 meter. Vanaf de toegangsweg naar Ommen N-48 veroorzaakt dit zanddepot niet het aanzicht wat je bij binnenrijden van Ommen zou verwachten. Daarnaast veroorzaakt het zand wat achterblijft op de openbare weg, zijnde de Varsenerweg, bij het passeren van het viaduct onder de N48 een gevaarlijke situatie.”

De Jonge wil daarom weten of het college een vergunning heeft afgegeven voor het zandepot en op welke voorwaarden dat gebeurd is. Mocht er geen vergunning zijn afgegeven, dan wil De Jonge graag weten of er maatregelen gaan komen. De fractievoorzitter wilde de vragen aanvankelijk tijdens de raadsvergadering van donderdag 14 maart stellen, maar omdat wethouder Ilona Lagas ziek was, deed hij dat schriftelijk.

Lees ook

Aanvraag Corona Noodfonds indienen voor 15 februari 2021

Periode Noodfonds is verlengd tot en met 31 december 2020 DALFSEN – De coronacrisis treft …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.