Home / archiefcentraal / pvda wil tijdpad voor bouwplannen

pvda wil tijdpad voor bouwplannen

“De Vrienden van de stadskern Ommen hebben laten weten te stoppen met de bezwaarprocedures,” aldus De Jonge. “Dat biedt ruimte voor een goede start van een snelle ontwikkeling van het historisch centrum en de Westflank. Omdat alle betrokken partijen volgens mij recht hebben op een plan van aanpak en een tijdpad, vind ik dat het college daar samen met de ontwikkelaar voor moet zorgen.”

De Jonge wijst erop dat de regels voor ‘good governance’ – een van de uitkomsten van het Drieslagdebat – gehanteerd moeten worden. Ook vind hij dat de raad periodiek over de voortgang van de plannen geïnformeerd moet worden.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.