Home / archiefcentraal / programma oranjefeesten dalfsen bekend

programma oranjefeesten dalfsen bekend

Dit jaar vinden de Oranjefeesten in Dalfsen plaats van zaterdag 27 tot en met dinsdag 30 april. Alle activiteiten zijn in en rond de feesttent op het nieuwe evenemententerrein dat naast het gemeentehuis aan de Vecht ligt.

Op zaterdagavond 27 april is de Nacht van Oranje waarbij de band Vangrail optreedt. De toegang voor deze avond is gratis tot 21.30 uur en bedraagt daarna 5 euro.

Zondag 28 april is een Oranje Familiedag die om 9.30 uur start met een Interkerkelijke Sing-In. Vanaf 12.00 uur kunt u deelnemen aan verschillende toertochten waaronder een fiets-, wandel-, en motortoertocht. Bij de feesttent kunt u een route afhalen voor deze tochten door de prachtige omgeving van Dalfsen.

Nieuw op het programma in Dalfsen dit jaar is een oldtimer toertocht met een route van ongeveer 100 km door het mooie Vechtdal. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website waar u zich tevens in kunt schrijven voor deze tocht. U kunt zich ook inschrijven voor een Solex toertocht waarbij u ook de mogelijkheid heeft om een solex te huren voor deze middag.

Bij terugkomst van de toertochten kunt u dan een kijkje nemen bij de markt met streekproducten. Deze streekmarkt is van 13.00 tot 17.00 uur in de feesttent en tijdens deze gezellige middag is er ook muziek en kinderanimatie.

Op 30 april heeft de Oranjevereniging in Dalfsen wat wijzigingen in het programma gemaakt vanwege de troonswisseling. De traditionele optocht zal dit jaar wel doorgaan op 30 april maar deze zal starten om 17.00 uur. Mochten er kinderen of groepen zijn uit omliggende dorpen die het leuk vinden om mee te doen aan deze optocht dan is dat mogelijk. Opgave hiervoor is mogelijk via de website.

Meer informatie over de verschillende activiteiten en opgaveformulieren kunt u vinden op http://www.oranjeverenigingdalfsen.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.