postzegelbeurs van t raedthuys op 16 maart

Postzegelvereniging ’t Raedthuys Dalfsen, Nieuwleusen e.o. houdt haar halfjaarlijkse postzegelmanifestatie op 16 maart in Nieuwleusen. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen verzamelaars en liefhebbers terecht in De Bombardon aan de Burgemeester Backxlaan 181. Dit is het clubgebouw van de muziekvereniging, en staat tegenover Univé.

Mensen die op zolder of in een kast nog een oude verzameling postmateriaal, enveloppen of ansichtkaarten hebben liggen kunnen terecht om die verzameling door vakmensen te laten bekijken en advies erover te ontvangen.

Op de beurs staan leden van de vereniging die voor iedere verzamelaar iets te bieden hebben en waar je ook terecht kunt met vragen en problemen. Zij zien zoveel verzamelingen dat een goed advies altijd voorradig is.

De beurs wordt voor de derde keer in Nieuwleusen gehouden. De organisatie hoopt dat deze beurs zich mag verheugen op een grote belangstelling van vele verzamelaars over heel het land. De decemberbeurs in Dalfsen trok vorig jaar ruim vierhonderd bezoekers.

Postzegelvereniging `t Raedthuys (met jeugdafdeling) is een regionale vereniging voor verzamelaars van alles rondom post, postgeschiedenis, postbezorging en postzegels. De leden van de vereniging komen uit Dalfsen, Lemelerveld, Heino, Ommen, Dedemsvaart, Nieuwleusen, Staphorst, Hasselt en Zwolle. Een groot gebied met veel verzamelaars, verenigd in een gespecialiseerde verenging. Ze komen maandelijks bijeen op de vierde dinsdag van de maand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.