Home / archiefcentraal / pb witharen hield ledenvergadering

pb witharen hield ledenvergadering

Plaatselijk Belang Witharen hield dinsdag 19 maart haar jaarlijkse ledenvergadering in Zalencentrum ‘De Druppel’. Na de opening en de agenda doorgenomen te hebben, was het na de pauze de beurt aan Wethouder Ilona Lagas. Zij legde uit waar het Gemeenteljk Omgevingsplan (GOP) voor staat: niet kijken naar onmogelijkheden maar naar wat wel mogelijk is.

Ook was de heer Bakker aanwezig die vertelde over de wmo. Wat zijn de mogelijkheden voor iemand die hulp in huis nodig heeft en welke hulpmiddelen zijn er, waren vragen waar Bakker op in ging. Omdat de wmo ook maar een beperkt budget heeft wordt er veel gevraagd van bijvoorbeeld familie en buren. Ook waren de fractievoorzitters van de politieke partijen uitgenodigd, CDA,D66 en LPO gaven hier gehoor aan. Dat gaf ruimte voor een open discussie.

Lees ook

Hoogste opbrengst kinderpostzegels voor De Triangel in Witharen

WITHAREN – Nout, Selwin en Sven van basisschool de Triangel in Witharen hebben gemiddeld de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.