Home / archiefcentraal / paasvoetbaltoernooi bij sv nieuwleusen

paasvoetbaltoernooi bij sv nieuwleusen

Voor de jongsten is het een leuke gelegenheid om kennis te maken met de voetbalsport. Ook de deelname van meisjes wordt elk jaar groter. Het is kortom een sportieve middag voor alle basisschoolleerlingen van Nieuwleusen en omgeving.

Het paasvoetbaltoernooi start woensdag 3 april om 13.15 uur op sportpark ‘t Klaverblad van S.V. Nieuwleusen. Meer informatie over het jeugdvoetbal van SV Nieuwleusen is te vinden op www.svnieuwleusen.nl

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

Veel te grote nederlaag voor ASC’62 ASC’62 speelde uit tegen Be Quick’28 in Zwolle en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.