Home / archiefcentraal / ouders van kinderen met autisme aan de wandel

ouders van kinderen met autisme aan de wandel

De Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel houdt woensdag 20 maart voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg een wandeling georganiseerd voor ouders van kinderen met autisme (project OASE). Er wordt om 9.45 uur verzameld voor het station in Dalfsen, van daaruit wordt gewandeld.

Binnen project OASE worden ouders van kinderen met elkaar in contact gebracht. Ouders hebben baat bij gesprekken, dit helpt informatie te verwerken, gedachten op een rij te zetten en nieuwe stappen te zetten. Ouders van een kind met autisme uit de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Rijssen-Holten, Twenterand en Wierden zijn hierbij welkom.

Tijdens de een uur durende wandeling worden ervaringen uitgewisseld. Zo gaan ontspanning, lotgenotencontact en uitwisselen van tips en informatie hand in hand. Na de wandeling wordt er gezamenlijk een kopje koffie gedronken.

Voor meer informatie en opgave; Herma Spoolder, projectmedewerker, Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, 0548 638830 of hspoolder@vrijwilligethuiszorg.nl

Of kijk op de site: www.vrijwilligethuiszorg.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.