ouders van kinderen met autisme aan de wandel

De Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel houdt woensdag 20 maart voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg een wandeling georganiseerd voor ouders van kinderen met autisme (project OASE). Er wordt om 9.45 uur verzameld voor het station in Dalfsen, van daaruit wordt gewandeld.

Binnen project OASE worden ouders van kinderen met elkaar in contact gebracht. Ouders hebben baat bij gesprekken, dit helpt informatie te verwerken, gedachten op een rij te zetten en nieuwe stappen te zetten. Ouders van een kind met autisme uit de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Rijssen-Holten, Twenterand en Wierden zijn hierbij welkom.

Tijdens de een uur durende wandeling worden ervaringen uitgewisseld. Zo gaan ontspanning, lotgenotencontact en uitwisselen van tips en informatie hand in hand. Na de wandeling wordt er gezamenlijk een kopje koffie gedronken.

Voor meer informatie en opgave; Herma Spoolder, projectmedewerker, Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, 0548 638830 of hspoolder@vrijwilligethuiszorg.nl

Of kijk op de site: www.vrijwilligethuiszorg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.