Home / Algem / opening leer en werkbedrijf de enk lemelerveld

opening leer en werkbedrijf de enk lemelerveld

Leer- en werkbedrijf de Enk werd vrijdag geopend. Hier kunnen mensen aan de slag die, om wat voor reden dan ook, in het gat tussen bedrijfsleven en sociale instellingen vallen. Het leer- en werkbedrijf biedt hen ruime mogelijkheden om te integreren, zichzelf te ontwikkelen en, eventueel, door of terug te stromen naar het gewone bedrijfsleven. De Enk is nauw verbonden met het gelijknamige bedrijf in Luttenberg.

Binnen het bedrijf worden diverse werkzaamheden uitgevoerd. Er worden tuinelementen gelast, tuinmeubels getimmerd of opgeknapt, kaarsenstandaards ‘gedraaid’ en er is een brocante-afdeling. Het bedrijf en de winkel aan de Vilstersestraat zijn voor iedere belangstellende toegankelijk van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.