Home / archiefcentraal / open huis de springplank dalfsen

open huis de springplank dalfsen

Stichting Sprank opende zaterdag 16 maart de deuren van het logeerhuis De Sprinkplank in Dalfsen. Met het huis biedt Sprank logeeropvang aan kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. Sprank is een stichting met een gereformeerde identiteit en biedt zorg, begeleiding en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Meer informatie: www.stichtingsprank.nl

Van vrijdagavond tot en met zondagavond dient de locatie als logeerhuis met 24-uursbegeleiding. In deze weekenden wordt geprobeerd de logés een gezellig, ontspannen weekend aan te bieden in een gestructureerde, veilige omgeving. Er worden veel gezamenlijke activiteiten gedaan, waarbij het dagprogramma wordt aangepast aan de groep. Knutselen, voetballen, wandelen, spelletjes, lego, puzzelen, computeren, zwemmen en op zondag naar de kerk zijn activiteiten die onder meer aangeboden worden. Ook kunnen de bewoners zich, als zij daar behoefte aan hebben, terugtrekken op hun kamer.

Door de week is het huis beschikbaar voor deeltijdwonen. Cliënten gaan overdag naar school of dagbesteding en bij thuiskomst is er een begeleider aanwezig. De begeleiding is ook ’s nachts en ‘s morgens aanwezig.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.