ommen gaat voor record tijdens nl doet

Ommen barst op 15 en 16 maart van de vrijwilligersacties. Dat is de inzet van het Vrijwilligerssteunpunt Ommen. Het Vrijwilligerssteunpunt wil samen met inwoners van Ommen een recordaantal vrijwilligersklussen realiseren.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NL DOET zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn en hoe leuk vrijwilligerswerk is.

Met wie wil jij kennismaken tijdens NL DOET, Ommen doet mee? Bij verschillende maatschappelijke organisaties kan een vrijwilligersklus gedaan worden. Kijk voor klussen op www.nldoet.nl/ommen . Vind je met jouw bedrijf, de school of in jouw buurt geen aansluiting bij de klussen die nu zijn aangemeld? Het Vrijwilligerssteunpunt Ommen denkt graag met je mee!

Heb je vragen over NL DOET, Ommen doet mee! Neem dan contact op met het Vrijwilligerssteunpunt Ommen: 14 0529 of vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.