Home / archiefcentraal / obs nieuwebrug oudste school jubileert

obs nieuwebrug oudste school jubileert

De oudste school van Ommen bestaat dit jaar 150 jaar. Van 22 tot en met 25 mei is het feest voor zowel de leerlingen als de oud-leerlingen van OBS Nieuwebrug. De reünie is op zaterdag 25 mei. Alle oud-leerlingen en (oud)-leerkrachten van de school die zich nog niet hebben opgegeven kunnen dit nog doen tot 1 april.

De school ontvangt iedereen graag op de huidige locatie van OBS Nieuwebrug aan de Barkeweg 3. Dat gebeurt vanaf 13.30 uur. Behalve dat men oud-klasgenoten, oud-leerlingen en (oud-)leraren kan ontmoeten is er een fotograaf die opnieuw een foto van alle klassen maakt. Een deel van de school is omgetoverd tot een klein museum en het huidige team van leerkrachten is aanwezig. Het tweede deel van het programma start om 16 uur. Dan opent Cafe Restaurant De Nieuwe Brug haar deuren. Hier is een uitgebreide expositie van vroeger naar nu, met heel veel oude foto’s. Ook is er voor een heerlijk pastabuffet gezorgd.

“Er zijn ruim 450 uitnodigingen per post verstuurd,” aldus de organisatie. “Het kan zijn dat we toch niet alle adressen actueel hebben. Want 150 jaar historie is niet niets. Vandaar nog even een oproep.”

Vooraf opgeven is noodzakelijk en dit kan tot 1 april bij Reüniecommissie OBS Nieuwebrug – Hammerweg 61a, 7731 AJ OMMEN. Mailen kan ook naar gvangerresheim@xs4all.nl. “We vragen dan direct aan te geven op te geven wanneer men wil komen. Dat kan alleen het middagprogramma zijn, maar ook het middagprogramma en buffet.” Kijk op www.obsnieuwebrug.nl of www.facebook.com/reunieobsnieuwebrug voor de laatste nieuwtjes.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.