Home / archiefcentraal / nl doet klussen bij de damhoeve

nl doet klussen bij de damhoeve

Het Vrijwilligerspunt Dalfsen had met Zorgboerderij Damhoeve in Dalfsen een geweldige klus voor NL Doet: een klusruimte voor de ouderen die op de Zorgboerderij dagbesteding genieten. Deze ruimte stond al langer op het verlanglijstje.

Zo moest een koeienstal omgetoverd worden tot atelier/klusruimte. Een hele klus. De zorgboerderij startte enige weken zelf met de verbouwing. Op 15 en 16 maart 2013 staken veel vrijwilligers de handen uit de mouwen. Een elektricien werd aangeboden door Morrenhof Jansen, het management van de BAMgroep Nieuwleusen, medewerkers van Univé en zeer enthousiaste vrijwilligers uit Dalfsen werkten heel hard. Er werden muren gesausd, schoongemaakt, ramen gezeemd, een kast in elkaar gezet, en ga zo maar door. De verfproducten werden door Schipper en Schipper uit Heino ter beschikking gesteld.

De samenwerking verliep geweldig en de onderlinge sfeer was gezellig. Enkele vrijwilligsters zorgden voor de inwendige mens.

Zo kon na twee dagen hard werken de tafel met stoelen, aangeboden door Wagenmans Wonen, de klusruimte ingedragen worden en was de koeienstal een echte klusruimte geworden. Het Vrijwilligerspunt en de Damhoeve bedanken alle bedrijven en vrijwilligers die zich zo enthousiast hebben ingezet.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.