Home / archiefcentraal / nieuwleusen synergie wil stemmen voor kroonappels

nieuwleusen synergie wil stemmen voor kroonappels

Twee werkgroepen van de Coöperatie Nieuwleusen Synergie, de kringloopwinkel Deuroe Veuroe en de werkgroep schooltuinen, hebben zich aangemeld om in aanmerking te komen voor de Oranje Fonds kroonappels.

Het Fonds houdt deze speciale actie ter gelegenheid van de inhuldiging van de Prins van Oranje en Prinses Máxima. De Nieuwleusense werkgroepen hebben zich aangemeld bij de doelgroep buurt waarbij het belangrijkste uitgangspunt is dat organisaties iets bijzonders betekenen voor de buurt; een veelheid aan activiteiten hebben, bijzondere mensen verbinden en die al jaren het kloppend hart zijn.

Met ‘buurt’ bedoelt het Oranje Fonds dorp of wijk. De activiteiten van de Coöperatie sluiten naadloos aan bij dit uitgangspunt. Belangrijk uitgangspunt van de Nieuwleusense Coöperatie is bovendien dat verdiende gelden weer terug vloeien naar de Nieuwleusense gemeenschap. “Om voor de hoofdprijs in aanmerking te komen is het belangrijk dat veel inwoners op ons stemmen”, aldus Daan den Ouden, bestuurslid van de Coöperatie en actief bij de werkgroep scholtuinen.

Nieuwleusen Synergie vraagt iedereen die hen een warm hart toedraagt te stemmen op 15, 16 en 17 maart. Dat kan op de website http://browse.kroonappels.nl/overproject.html

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.