nieuwe gezichten atb team direct in de prijzen

Voor de renners van het ATB & Cyclocross Team Lemelerveld stond het weekend in het teken van de eerste nationale mountainbikewedstrijd in Assen. Het rondje om de baggelhuizerplas was ten opzichte van voorgaande jaren drastisch ingekort, hierdoor ontstond een aantrekkelijke situatie voor zowel de renners als het publiek. Junioren Raymond van de Kruisweg en Mats Lammertink wisten zondag meteen weg te rijden bij de rest van het veld en na een uitstekende samenwerking tekenden ze voor de eerste twee plekken op het podium. Voor Raymond betekende dit zijn eerste nationale overwinning.

Naast Raymond en Mats reed ook Dennis van de Kruisweg zijn eerste nationale mountainbikewedstrijd voor het team uit Lemelerveld. In de nieuwelingenklasse wist ook hij gelijk indruk te maken met een podiumplek. Het vele kopwerk van de jonge renner werd met een derde plek bekroond.

Jordy Luisman stond bij de elite voor een nieuwe uitdaging. De organisatie kwam met een voor het publiek aantrekkelijke wedstrijdopzet waarbij er gestreden werd in drie korte manches. Jordy kon in alle manches mee met de nationale top en eindigde tweemaal als vierde om in de slotwedstrijd te tekenen voor een zesde plek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.