Home / archiefcentraal / nieuwe eigenaar voor den herdenbergher

nieuwe eigenaar voor den herdenbergher

Ondernemer André Eggengoor neemt vanaf 2 april Grand Café Den Herdenbergher over. Hij neemt het stokje over van Jan Kremer, die na 28 jaar stopt met de horeca.

“Na ruim 28 jaar actief te zijn geweest in de horeca, en dan vooral in het weekend, is het voor mij tijd om rustiger aan te gaan doen. Het is nog geen afscheid; ik blijf onroerend goedbeheer doen en ondersteuning verlenen in de horeca. Daarbij blijf ik ook actief bij stichting OMA. En verder? Dan komt er ook in de toekomst wel weer wat op mijn pad. Dit is het juiste moment om een stap terug te doen”, aldus Jan Kremer.

Nieuwe ondernemer

Jan Kremer: “Al snel kwam ik in gesprek met André Eggengoor. Een echte horecaman met jaren aan ervaring. De klik is er en ik denk dat André heel goed bij de doelgroep van Den Herdenbergher past. Na een aantal gesprekken was het duidelijk: André wordt de nieuwe ondernemer van Den Herdenbergher.”

André Eggengoor is zoals Jan zegt een echte horecaman. “Als 16-jarige jongen ben ik ooit begonnen bij Den Herdenbergher als kelner. Daarna heb ik 15 jaar bij de Bonte Wever gewerkt als zaalhoofd en zaalmanager bij de grote concerten. Ik heb daar een toptijd gehad. Na de brand ben ik bij De Troubadour aan het werk gegaan als bedrijfsleider. Daar heb ik veel geleerd en een mooie tijd gehad, maar na zes jaar zocht ik een nieuwe uitdaging. Toen ben ik als eventmanager bij HABO Events aan de slag gegaan,” aldus André.

André: “Na vijf jaar bij HABO Events gewerkt te hebben was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik kwam in gesprek met Jan Kremer en ik dacht gelijk ‘Dit ga ik doen!’”

Den Herdenbergher zal niet drastisch veranderen. Zo wordt het personeel, zowel in de keuken als op de vloer, overgenomen. “Zij zorgen voor de kwaliteit die het nu al heeft en dat gaan we niet verliezen,” aldus André. Wat er wel moet veranderen is de drukte, de gezelligheid. “En het goede gevoel”, vult Jan aan. En daar heeft André genoeg plannen voor.

Zo blijven de Pianohouse en muziekavonden bestaan. Daarbij worden de vrijdagmiddag en zaterdagmiddag weer beter en gezelliger. Ook worden bedrijfslunches, feesten en partijen weer een belangrijke tak binnen Den Herdenbergher.

Kijk voor meer informatie op www.denherdenbergher.nl

Grand Café den Herdenbergher

E-mail: info@denherdenbergher.nl

Telefoon: 0523 261604

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.