Home / archiefcentraal / muzikale klanken voor het goede doel

muzikale klanken voor het goede doel

In de theaterzaal van Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze wordt vrijdag 22 maart een benefietconcert gehouden voor Alpe d’HuZes. Team Spar Pierik uit Hardenberg houdt deze avond. Henk Bosscher, Klaas Peter van Houten en John Werkman stappen op 5 en 6 juni 2013 op de fiets om de Alpe d’Huez te beklimmen voor de oneerlijke strijd tegen kanker.

Er zullen deze avond onder andere optredens zijn van de band Private Message, de BTW Band en Anja Dalhuisen, bekend van the Voice of Holland. Tussen de optredens door zal er een dj zorgen voor goede muziek. Onder de aanwezigen die avond, zullen ook nog leuke prijzen worden verloot zoals een tenue van Albert Timmer (profwielrenner bij team Argos-Shimano), een dvdbox van Jochem Myjer en een weekend weg.

De avond begint om 20.00 uur. Kaarten voor dit benefietconcert kosten 20,00 euro en zijn te koop bij Spar Pierik in Heemse en Prins Sport Hardenberg.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.