Home / archiefcentraal / metselkampioenen naar landelijke finale

metselkampioenen naar landelijke finale

Bij Opleidingscentrum De Grift in Nieuwleusen streden tien jonge metselaars op 5 en 6 maart om een plekje in de landelijke finale van het Nationaal Metselkampioenschap. Robbie Wiersma (17) uit Bovenkarspel en Dion Borsten (16) plaatsten zich voor deze finale, die op 24 april plaatsvindt in Oldenzaal. De prijzen werden uitgereikt door burgemeester Han Noten.

Het Metselkampioenschap vindt voor de 61e keer plaats en is een initiatief van de Vereniging Koninklijke Nederlandse Bouwkeramiek (KNB) te Velp. KNB werkt nauw samen met de regionale vmbo-opleidingen Bouwen, Wonen en Interieur, de Aannemersvereniging Metselwerken AVM, de Vereniging Nederlandse Voegbedrijven (VNV), kenniscentrum Fundeon, Bouwend Nederland en de regionale opleidingsbedrijven in de bouw.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.