Home / archiefcentraal / meer oog voor klanten bij eye wish opticiens

meer oog voor klanten bij eye wish opticiens

Na weken hard werken, is het zover. Eye Wish Opticiens heeft haar deuren geopend aan de Brugstraat, op de hoek van het Kerkplein in Ommen. Met 34 jaar optiekervaring in de achterzak staat Sjaco Aalbers trots in zijn nieuwe winkel.

Eye Wish Opticiens is een winkel waar meer wordt geboden dan professionele service die iedere klant mag verwachten. Sjaco beaamt dit: “Mijn passie ligt vooral in de winkel bij het klantcontact, wat direct al begint bij het uitgebreid opmeten van de ogen. Samen zoeken we naar de zichtoplossing die het best bij uitstraling en levensstijl van de klant past. We houden van een gezellige en transparante sfeer in de winkel.”

Sjaco geeft aan dat hij samen met zijn team verder gaat dan alleen professionele oplossingen. Ineke Visscher, een bekend gezicht in Ommen, is erg blij met deze manier van werken. “Natuurlijk krijgt de klant de beste service, wij durven alleen net dat beetje extra te geven door de laatste trends op de voet te volgen. Dat zie je ook in onze eigentijdse collectie terug.” Het uitgebreide assortiment is te bekijken in het totaal vernieuwde pand van Bastiaans Optiek. De winkel is fris, overzichtelijk en helemaal van deze tijd.

De afgelopen acht jaar is Sjaco er ‘even’ uit geweest voor een project in de Jeugdzorg, als gezinshuisouder samen met zijn echtgenote. Het feit dat hij altijd zal omkijken naar anderen blijkt ook uit de inrichting van zijn winkel. Bij de verbouwing is er speciaal op gelet dat de winkel en de meetruimte makkelijk met hulpmiddelen te betreden zijn, zodat ook mensen die slecht ter been zijn zich thuis kunnen voelen in zijn winkel. Service staat sowieso hoog bij Sjaco in het vaandel: “Dankzij mijn eigen slijpapparatuur is het mogelijk om snel de best mogelijke service te bieden.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.