Home / archiefcentraal / marieke beniers overijssels kampioen

marieke beniers overijssels kampioen

Op de individuele onderdelen werd regelmatig de hoogste score behaald door de dames in hun categorie. Maar over vier onderdelen mochten Marieke Beniers en Mariska Brinks het erepodium beklimmen. Ze wisten het te presteren om op het onderdeel sprong allebei de hoogste score te pakken. Marieke stond na drie onderdelen op een tweede plek in het klassement en Mariska daar meteen achter op plek drie. Op het onderdeel brug bleven beide dames de zenuwen prima de baas en hun constante optreden resulteerde in een eerste en tweede plaats en daarmee mag Marieke Beniers zich een jaar lang Overijssels kampioen noemen.
De trainers kijken terug op een geslaagde wedstrijddag en maken zich nu op voor de finale vierde divisie op 6 april.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.