Home / archiefcentraal / lopers bos bedden loopgroep actief

lopers bos bedden loopgroep actief

De lopers van Bos Bedden loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij diverse hardloopevenementen actief.

Bij de Lenteloop in Hasselt was de lente nog ver te zoeken. Het was koud en er stond een stevige wind. Op de 5 kilometer was Bert de Boer veruit de snelste. Hij liep een tijd van 17.22 minuten. Lambert Akkerman liep 25.14 en Anita Vasse debuteerde met een tijd van 33.38 minuten.

Op de 10 kilometer werd Fred Koningstein tweede met een tijd van 43.56 minuten, waarmee hij zijn persoonlijk record met een halve minuut aanscherpte. Bennie Boldewijn scherpte zijn p.r. met ruim 5 minuten aan tot 46.51 en Gerda Akkerman was met 50.59 minuten de snelste dame op deze afstand.

Roelof Sondaar werd derde op de 15 km met een tijd van 1.13.26.

In Zuidwolde werd voor de eerste keer de Zuudwoldiger Viaductenloop georganiseerd. Michiel Huzen werd tweede op de 2,5 mijl (4 km). Hij liep een tijd van 15.56 minuten. Op de 5 mijl (8,047 km) liep Albert Mussche een tijd van 32.58 minuten. Mirella Makkinga 36.03, Marloes Roo 42.40, Arnold Muller 42.42, Marjan Meijerink 43.19, Angelique Haan 45.14, Alice Veijer 46.29 en Stijntje Troost 47.11 minuten.

De 32 van Kampen is voor veel lopers de voorbereiding op de voorjaarsmarathons, maar dit maal loodzwaar door de harde, koude wind. Edwin van Leussen nam deel aan de halve marathon. Hij liep de 21,1 kilometer in 1.55.18.

Bij de Winter Triatlon Twente nam Bert de Boer deel aan de estafette. Hij was de snelste op de 10 kilometer in 36.16 minuten, waardoor zijn team met voorsprong aan de volgende onderdelen begon. Zijn team met fietser Jan Bloemert en schaatser Bert Krale behield deze voorsprong en won de eerste prijs met een voorsprong van twee minuten op de nummer 2.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Home / archiefcentraal / lopers bos bedden loopgroep actief

lopers bos bedden loopgroep actief

De lopers van Bos Bedden loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij diverse hardloopevenementen actief. Vanuit Nijverdal werd de Salland Trail Run georganiseerd die door het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug ging. Erwin Akkerman werd derde op de korte trail over 25 km in een tijd van 1.36.42. Roelof Sondaar liep 2.20.47.

In Wapenveld werd de Kruidenloop georganiseerd. Jan Beldman liep de 5 kilometer in een tijd van 19.31 minuten. Op de 10 kilometer liep Jan Otten een tijd van 52.40 minuten, Arnold Muller liep 52.54, Sylvia van Leussen verbeterde met een tijd van 53.10 haar persoonlijk record met twee minuten, Liny Tempelman 56.33. Bij de wedstrijd over 10 Engelse Mijlen (16,1 km) won Michiel Huzen de tweede prijs met een tijd van 1.04.52, Johan van Leussen verbeterde met 1.15.14 zijn p.r. met een halve minuut.

De Kroeg tot Kroegloop start bij De Dorpsherberg in Ruinen en finisht bij De Kastelein in Ruinerwold, dus een loop over 9 kilometer in één lijn. De hele weg hadden de deelnemers de straffe, koude wind van opzij. Erwin Akkerman liep een tijd van 31.03 minuten. Harold Kruidhof liep 34.28, Albert Mussche 36.06, Maurice Veijer 36.08, Roelof Schra 36.18, Klaas Compagner 37.12, Henk Akkerman 42.30, Marloes Roo 46.52, Anna Bosman 49.13, Alice Veijer 50.26 en Stijntje Troost 52.23 minuten.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Home / archiefcentraal / lopers bos bedden loopgroep actief

lopers bos bedden loopgroep actief

De lopers van Bos Bedden loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week aanwezig bij twee hardloopwedstrijden.

Bij de Veneboerloop in Drachten werd hard gelopen. Bert de Boer liep de 10 kilometer in een tijd van 34.43 minuten waarmee hij als 23e bij de senioren eindigde.

De Bovenbergloop in Markelo is de vijfde en laatste loop van Het Crosscircuit van het Oosten. Jan Beldman werd op de 5,2 kilometer cross derde bij de Mannen 50+ met een tijd van 20.04 minuten. Jan Otten liep een tijd van 26.11 minuten.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.