Home / archiefcentraal / loes adegeest achtste op nk afstanden

loes adegeest achtste op nk afstanden

Op de 1500 meter op zondag wilde ze graag hoge ogen gooien, nadat ze op het NK allround op deze afstand op 0,5 seconde van het podium was geëindigd. Helaas verliep de race niet zoals gepland en reed ze 3 seconden boven haar pr. Komende vrijdag en zaterdag moet alles weer kloppen, als Loes in Thialf gaat strijden tegen de beste B1’s van Europa, tijdens de 25ste Vikingrace. Als C-junior was ze hier al een keer zeer succesvol op de 1000 meter, met goud en zilver, maar dit jaar wil ze behalve bij de afstanden ook graag in het allroundklassement hoog eindigen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.