korfballers gaan weer naar buiten

De korfballers van d’Ommerdieck hebben de zaalcompetitie afgesloten met een kampioenschap van het eerste team. Nu gaan ze weer het veld op.

De eerste veldtraining begint op woensdag 20 maart voor de jeugd met het vriendjes- en vriendinnetjes toernooi. Dit toernooi is voor jongens en meisjes van groep 3 tot en met groep 8. Het begint om 16.30 en duurt tot 18.00 uur.

Na afloop zijn er pannenkoeken in het clubhuis van d’Ommerdieck. Daarna is er training voor de oudere jeugd en senioren. Het korfbalveld ligt op het terrein van voetbalvereniging Nieuwleusen. Informatie bij Agnes Krul: 0529851199.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.