kinderen de zaaier weten nu alles van vervoer

De ouders waren uitgenodigd om hun old-timers zoals auto, zijspan en bromfiets tentoon te stellen op het plein. Er waren diverse voertuigen te bezichtigen, van een prachtige Cadillic uit 1954 tot aan een oude bromfiets uit 1963.

Woensdag 6 maart hadden de leerlingen het project geopend met een optocht van versierde fietsen, skelters en steps. In de onderbouw hadden de leerlingen zich op een creatieve manier bezig gehouden met het maken van treinwagons in de vorm van geel geverfde bananendozen tot het fabriceren van vrachtauto’s van waardeloos materiaal. Natuurlijk konden de bouwsels van Lego, Duplex en Knex niet ontbreken. De bovenbouw had zich verdiept in de geschiedenis en de techniek van auto’s, motoren en vliegtuigen. Prachtige werkstukken en verschillende Powerpoint presentaties waren het resultaat.

Tussen 17 en 19 uur waren alle ouders en belangstellenden welkom om de werkstukken en zelfgemaakte voertuigen van de kinderen te komen bekijken. Onder het genot van een kop koffie en een ‘kenteken-speurtocht’ door de school was er voor iedereen wat wils. Er was tevens een ballonnenwedstrijd georganiseerd door de BSO “Bzzzonder” die haar huisvesting heeft in de school. De publieke belangstelling was enorm en de projectcommissie kon daarom terugzien op een zeer geslaagd project en geslaagde afsluiting.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.