Home / archiefcentraal / juf martha van lenthe neemt afscheid

juf martha van lenthe neemt afscheid

Op de dag van haar afscheid kwam zij met haar man en kleindochters in een prachtige koets via de Papenallee aan bij school. Daar werd ze met ballonnen opgewacht door alle kinderen, ouders en leerkrachten. De rode loper leidde iedereen de school in, waar diverse creatieve workshops voor de kinderen waren georganiseerd.

Tussen de middag was er voor iedereen patat en vanaf 14 uur werd met de kinderen officieel afscheid genomen. Juf Martha kreeg hier een prachtig spinnewiel en de kunstwerken uit de workshops. Zo was de fiets, waarop ze wekelijks naar de gymzaal fietste, ‘gepimpt’ met Emmer stipwerk en voorzien van mooie bloembakken. Na schooltijd was een gezellig samenzijn met ouders, collega’s en oud-leerlingen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.